Midnight Sun Sailing
ENG FIN SWE RUS

+358 2 428 100  |  Yhteydenotot

 ↑   ↓ 

Venevuokrausta Euroopan kanavien varrella

Teemme yhteistyötä Le Boat -vuokraamon kanssa, joka tarjoaa monia matkakohteita ja  korkeatasoisen valikoiman eri kokoisia ja hintaisia kanavaveneitä. Le Boatilla on useita toimipisteitä Ranskassa, Italiassa, Saksassa, Belgiassa, Hollannissa, Englannissa, Skotlannissa ja Irlannissa. Useimmat niistä antavat mahdollisuuden yhdensuuntaiseen risteilyyn eri toimipisteiden välillä. Veneitä on helppo käsitellä, eikä niiden ajamiseen vaadita lupakirjaa tai aiempaa veneilykokemusta muutamaa Saksan aluetta lukuun ottamatta.

Kanavaveneet ovat täysin varusteltuja. Kaikissa on jääkaappi sekä liesi ja uuni, lämmin vesi, lämmityslaite, useissa myös ilmastointi. Veneistä löytyvät kaikki tarvittavat turvallisuus- ja kansivarusteet, astiat, lakanat ja pyyhkeet, tietoa alueesta sekä veneen ohjekirjat. Polkupyöriä saa vuokrata ja ottaa mukaan.

Lähetämme mielellämme teille esitteitä, joissa on lisätietoa veneistä ja matkakohteista. Esitteistä löytyy myös reittiehdotuksia, joihin on merkitty välimatkat, arvioidut ajoajat ja sulkuporttien lukumärät.