Midnight Sun Sailing
ENG FIN SWE RUS

+358 2 428 100  |  Yhteydenotot

 ↑   ↓ 
 
Esimerkkejä muista kohteistamme
 
Thaimaa
Paras matkustusaika Thaimaaseen on marraskuusta maaliskuuhun, mutta Koh Samuin alueella voi purjehtia myös maaliskuun ja lokakuun välisenä aikana. Tuulet ovat yleensä heikkoja ja keskilämpötila noin 28°C. Voit vuokrata kauttamme veneen Phuketista ja Koh Samuilta. Venevalikoima on melko rajallinen ja vuokrahinnat yleensä hieman korkeammat kuin Karibialla. Herkullinen thairuoka  on vastaavasti sitäkin halvempaa. Tällä on rannassa oltava aina ankkurissa ja pidettävä mielessä 2-3 metrin korkuinen vuorovesi. Kaikkiin kohteeseemme pääsee suoraan tilauslennolla tai Bangkokin kautta paikallisella reittilennolla. Lisätietoja tästä.
 
Malesia
Thaimaan tapaan Malesiassa on trooppinen ilmasto, mahtavat maisemat, kauniit valkohiekkaiset rannat ja hyvä ruoka. Lankawin saaristo käsittää lähes sata saarta. Myös rajan yli purjehtiminen Thaimaan puolelle on mahdollista. Paras purjehdusaika on marraskuusta huhtikuuhun. Tuulet ovat yleensä heikkoja (3-10 m/s) ja vuoroveden korkeus 2-3 metriä. Lankawiin pääsee tilauslennolla 10,5 tunnissa, ja taksi ajaa lentokentältä satamaan noin puolessa tunnissa.
 
Seychellit
Seychellit sijaitsevat Intian valtameressä noin 1600 kilometrin päässä Afrikan itärannikolta. Saariryhmä koostuu 115 saaresta, joista osa on muodostunut ainutlaatuisista sileistä graniittilohkareista, osa taas on matalia korallisaaria. Vesi on turkoosia, rantoja riittää, ja pienellä onnella voi nähdä jättiläiskilpikonnia. Useimmat saaret ovat asumattomia ja kuuluvat luonnonsuojelualueeseen. Ainutlaatuisen kasvillisuuden ja eläimistön suojelemiseksi turismia on rajoitettu, mikä yhdessä saariryhmän eristyneen sijainnin kanssa on johtanut melko korkeaan hintatasoon. Seychelleillä voi purjehtia vuoden ympäri, mutta paras ja aurinkoisin aika on toukokuusta lokakuuhun. Tuolloin tuuli puhaltaa yleensä kaakosta 5-10 m/s. Mahén saarelle on suoria lentoja Pariisista. Lisätietoja tästä.

Useimmissa kohteissa meillä on monta yhteityökumppania. Suunnitellessa purjehdusta ulkomailla, kannattaa aina vertailla hintoja ja valita luotettava venevuokraamo. Ota yhteyttä, jos haluat lisätietoja tai pyydä tarjous!

Soita +358 2 478 1100 tai lähetä sähköpostia osoitteella sail(at)sailaround.fi