Midnight Sun Sailing
ENG FIN SWE RUS

+358 2 428 100  |  Yhteydenotot

 ↑   ↓ 

 

Karibia

Tortola, Brittiläiset Neitsytsaaret (British Virgin Islands)
Useimmat ensimmäistä kertaa Karibialle tulevista purjehtijoista suuntaavat Brittiläisille Neitsytsaarille. Alueen houkuttimina ovat suojaisat vedet, helppo navigointi ja hyvät palvelut. Täällä voi purjehtia ympäri vuoden. Lämpötila vaihtelee 24-31°C. Joulukuusta toukokuuhun puhaltaa yleensä koillinen pasaatituuli 7-13 m/s. Neitsytsaarille lennetään Pariisista tai Amsterdamista St. Martinsin kautta. Saarten ainoa päällystetty kiitotie on Beef Islandin lentokentällä, josta Moorings & Sunsails -toimipisteeseen on noin 30 minuutin ajomatka. Lisätietoja tästä.
 
St. Martin, Leewardsaaret
Leewardsaaret St. Martin, St. Barts ja Anguilla tarjoavat sekoituksen ranskalaista ja hollantilaista saarikulttuuria, upeita snorklausmahdollisuuksia ja hienoja ankkurointipaikkoja. Brittiläisiin Neitsytsaariin verratuna täällä on enemmän avomeripurjehdusta; saarten välillä on etäisyyttä 15-30 merimailia. Tuulet puhaltavat useimmiten idästä 5-13 m/s. Keskilämpötila on 26°C. KLM ja Air France lentävät suoraan Amsterdamista ja Pariisista St. Martinille; taksimatka lentokentältä Moorings & Sunsail -toimipisteeseen kestää noin 45 minuuttia. Lisätietoja tästä.
 
Muita kohteita
Florida, Bahamas, Guadeloupe, Martinique, Saint Lucia, Grenada

 

k             

 

Useimmissa kohteissa meillä on monta yhteityökumppania. Suunnitellessa purjehdusta ulkomailla, kannattaa aina vertailla hintoja ja valita luotettava venevuokraamo. Ota yhteyttä, jos haluat lisätietoja tai pyydä tarjous!

Soita +358 2 478 1100 tai lähetä sähköpostia osoitteella sail(at)sailaround.fi